Corner House in de steigers

We begonnen aan de werken aan het Corner House. Dit wordt het kloppend hart van de buurt. De kunstenaars gebruiken de huizen als atelier en werken van hieruit aan het project.


In de toekomst worden van hieruit workshops gegeven, evenementen en buurtdiners georganiseerd. Dit huis staat dus volledig in dienst van de buurt!


Allereerst werden beide huizen met elkaar verbonden door een stuk van de muur uit te breken tussen de twee huizen. Aan de ene kant is de vergaderruimte / eetruimte / salon, aan de andere kant eerder werkruimte. Dit is op dit moment een tijdelijke invulling. De bedoeling is dat in de toekomst de volledige benedenverdieping een polyvalente ruimte wordt.Verbinding tussen de 2 huizen met zicht op de atelierruimte.Zicht op de vergaderruimteTijdelijke inrichting als vergaderruimte / lunchplek.
Op dit moment zijn we bezig met de installatie van de keuken. Deze zal plaatsvinden in de berghokken achterin de huizen. Er wordt een groot raam geïnstalleerd met zicht op de tuin. Het wordt een keuken met industriële machines om een gebruiksvriendelijke buurtkeuken te kunnen faciliteren!18 views0 comments

Recent Posts

See All